Has anyone had trouble using Netscape?

Mar 5th, 2004, 08:58 AM
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,655
Has anyone had trouble using Netscape?

I can never post or reply when I use Netscape. Is it just me?
richardab is offline  
Mar 5th, 2004, 08:59 AM
  #2  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 45,851
No, I can't get Netscape to work with Fodor's either, most of the time. Internet Explorer works just fine.
StCirq is offline  
Mar 5th, 2004, 09:03 AM
  #3  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,655
I hate Internet Explorer, its the antichrist!
richardab is offline  
Mar 5th, 2004, 09:11 AM
  #4  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 45,851
I agree, but it's the only way I can use Fodor's. I use Netscape for everything else.
StCirq is offline  
Mar 5th, 2004, 09:43 AM
  #5  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 507
I've beem using the Mozilla open source browser for about two years now and have had no problems using it on this website.While it is based on the old Netscape source code,it has been much improved on over the last two years.
The latest version is called Firefox 0.8 and you can get it here.
http://www.mozilla.org/products/firefox/
Lovejoy is offline  
Mar 5th, 2004, 10:00 AM
  #6  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 915
What version of Netscape are you using? I use 7.1 and have very few problems.

Sometimes I have already proof-read my reply and don't need the "Preview My Reply" feature. Then I hit the "Post My Reply". When nothing happens, I click my Refresh icon. This usually does it.

Lke richardab, I have IE, but I really prefer not to use it.

I find 7.1 much, much superior to 4.7/8.

Curious
Curious is offline  
Mar 5th, 2004, 11:16 AM
  #7  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 4,609
I use Netscape 7.1 to access Fodors, 100% of the time.

Keith
Keith is offline  
Mar 5th, 2004, 11:47 AM
  #8  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,655
Very odd, I am posting this with Firefox and if you are reading it then it worked.

I have discovered the refresh idea but that doesn't always work.

In my opinion Explorer is a slow outdated browser compared to whats out there, Mozilla and Netscape are much faster.

Actually I am on a hateful PC at work andf think it sucks. At home I am perfectly happy with my MAC, Camino Browser (for Mac by Mozilla) and comcast high speed connection.
richardab is offline  
Mar 5th, 2004, 03:20 PM
  #9  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,406
I have not been able to reply for weeks now. At times it goes through, but rarely. I use explorer. I email fodors, but no response.
yipper is offline  
Mar 5th, 2004, 04:37 PM
  #10  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,655
Funny, this afternoon I downloaded a fresh copy of Netscape and now it works....
richardab is offline  
Mar 5th, 2004, 09:26 PM
  #11  
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,004
I use Netscape 7.0 and have not had any problems.
SalB is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy -

FODOR'S VIDEO

All times are GMT -8. The time now is 12:04 PM.