Go Back  Fodor's Travel Talk Forums > Destinations > Europe
Reload this Page >

anybody else having trouble with fodors site?

anybody else having trouble with fodors site?

Old Jan 29th, 2004, 12:13 PM
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 244
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
anybody else having trouble with fodors site?

I am often times having trouble responding to a message. I get especially frustrated when i post a ? and people take the time to answer my ?'s and then i can't thank them or ask further ?'s. It is very sporadic that it will go through. Is it my computer or the site?
smacknmo is offline  
Old Jan 29th, 2004, 12:16 PM
  #2  
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 70
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
mine too. ill be shocked if this reply goes through. i keep getting the hourglass for like 20 minutes, then i just give up...
hope this goes through...
pjmay is offline  
Old Jan 29th, 2004, 12:24 PM
  #3  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6,127
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Since last week.
francophile03 is offline  
Old Jan 29th, 2004, 02:58 PM
  #4  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2,030
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Actually, I couldn't even reply to this post. A dialogue box popped up and asked me to "sign in." Over the weekend, it took me many hours for the messages (left side of screen) to load. I have done searches under my name to review my posts, and there are many missing in my profile.

Also, on my screen right now there is a post "Spinach - just how do the Italians do it?" The screen indicates zero replies, but when I pulled the message up, there were two replies to the question.

Maybe Fodors should hire better IS help.
i_am_kane is offline  
Old Jan 29th, 2004, 03:01 PM
  #5  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2,030
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
That's right, make a liar out of me! As soon as I made the remark about "Spinach" the screen indicate three replies!
i_am_kane is offline  
Old Jan 29th, 2004, 05:41 PM
  #6  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,766
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I had the same problem for a couple of months in the Fall. Very frustrating!
I deleted all my "cookies" which helped for awhile. Do a search under "trouble posting!", and you can find all sorts of suggestions.

Also, Danny Mangin, the Fodors man, recently had a post regarding this problem (directed at AOL users, as there were more complaints from them - I use AOL). He suggested upgrading Explorer, and he had a link to do that, which I did. It seems to have worked for me!
Sue4 is offline  
Old Jan 29th, 2004, 05:54 PM
  #7  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,766
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Smacknmo, I just noticed that Danny Mangin's message is still up there. It's at the top in RED, in the lefthand column of post lists, "MESSAGE TO AOL USERS". At least Fodor's is well aware of this problem and are trying to do something about it.

Anyway, try deleting all your cookies, then rebooting. That has worked for some people.
Sue4 is offline  
Old Jan 29th, 2004, 06:02 PM
  #8  
cmt
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6,793
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Yes, some of my messages aren't posting. I noticed that last night.
cmt is offline  
Old Jan 29th, 2004, 06:28 PM
  #9  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 244
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Thanks all! I can't get my family to give up AOL. We have both cable and AOL and since we still have it i use it but i will use Internet Explorer if i continue to have problems.
smacknmo is offline  
Old Jan 29th, 2004, 07:30 PM
  #10  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 34,232
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
If you have AOL, that is definitely the problem. I haven't had any problem posting at all in the last month or so. I did have to re-sign in once, maybe Monday, because I think Fodors was doing something to the site that wiped out the previous sign-ins (It was down quite a while on Sunday or so, as I recall). When it's been up, I haven't had any posting problems.
Christina is offline  
Old Jan 29th, 2004, 08:07 PM
  #11  
cmt
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6,793
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I do not have AOL. I have a cable ISP and use Internet Explorer with Windows 98.
cmt is offline  
Related Topics
Thread
Original Poster
Forum
Replies
Last Post
flanneruk
Europe
5
May 10th, 2011 09:10 AM
eurotraveller
Asia
10
Mar 3rd, 2007 04:54 PM
mkdiebold
Europe
18
Jul 12th, 2006 06:10 PM
JamesA
Asia
6
Jul 6th, 2006 07:42 PM
sandypaws3
Europe
4
Jan 26th, 2005 06:41 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Do Not Sell My Personal Information


All times are GMT -8. The time now is 04:02 PM.