Go Back  Fodor's Travel Talk Forums > Destinations > Asia
Reload this Page >

EDITORS: Posting problems still persist here!

EDITORS: Posting problems still persist here!

Oct 6th, 2005, 06:46 PM
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 11,334
EDITORS: Posting problems still persist here!

I don't think I am the only one who is having problems posting on this forum. First of all, my posts sometimes do not appear after I have typed and typed. Then, when the DO appear, they do NOT bring the thread to the #1 position on the page. If I click on the "refresh" icon, it sometimes works, but not all the time. I just posted a reply to a thread and there was no indication that I had posted (the replies remained at "O") even though my reply DID show up on the thread. Are we working on trying to improve things?

From Curious Carol
simpsonc510 is offline  
Oct 6th, 2005, 07:45 PM
  #2  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 28,925
i have had problems on and off for a week also....
rhkkmk is offline  
Oct 6th, 2005, 07:54 PM
  #3  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 32,631
Yes, I'm having problems as well. Sometimes I make a new topic and it may not show up for a while (no wonder people are posting their questions two or three times!) And sometimes a recent post won't show up at all even if there are several new replies...
Kathie is offline  
Oct 6th, 2005, 10:29 PM
  #4  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6,751
Get different results sequence, press refresh get some other sequence, press refresh again and another sequence, seems to be a glitch in the system.

JamesA is offline  
Oct 6th, 2005, 11:23 PM
  #5  
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,638
I thought I'd been "sanctioned" or something! It's happening to me too!
Lyndie is offline  
Oct 7th, 2005, 02:13 AM
  #6  
emd
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 6,267
I started a similar thread yesterday morning on the U.S. board, because the person who is responsible for the boards has been posting some there in the last few wks. And I emailed the editors about problems I have had w/my posts not posting (simpson, I know how frustrating this is- that is the worst of all the problems I think). But no reply, no reply at all.

I am ready for a break from Fodors til they fix it.
emd is offline  
Oct 7th, 2005, 03:42 AM
  #7  
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 4,282
It's been happening to me as well-- all the problems mentioned by previous posters.
glorialf is offline  
Oct 7th, 2005, 03:54 AM
  #8  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6,751
At a guess they are running on different servers so sometimes you hit one and sometimes another, but unless they are aware of the difference it won't change.
JamesA is offline  
Oct 7th, 2005, 04:07 AM
  #9  
emd
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 6,267
Fodors has been emailed (at least by me) and we are posting on the problems here and on the US board on threads like this. The eidtors have been on the US board deleting what I guess they think are offensive threads in the last two days, so they should certainly be aware of the problems if they are reading post titles.
emd is offline  
Oct 7th, 2005, 07:53 AM
  #10  
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 125
This has been happening to me too! As a you can see from my duplicate posts... I don't see my messages once I post them and when I do the problems are very similar to the first poster on this message.
I hope someone can address this situation I think many are missing valuable information from this site as a result of this issue...
2seeds is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy -

FODOR'S VIDEO

All times are GMT -8. The time now is 02:22 PM.