Message posting problem?

Reply

Jul 6th, 2006, 12:20 PM
  #1
Original Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 933
Message posting problem?

Is it just me ?
I'm so mad cos I spent ages on a reply to someones post and then it wouldnt send.
This has been going on for ages now.
carylspall is offline  
Reply With Quote
Jul 6th, 2006, 12:26 PM
  #2
 
Join Date: May 2006
Posts: 3,221
I've not had a problem until today and it's been epidemic.
dfr4848 is offline  
Reply With Quote
Jul 6th, 2006, 12:42 PM
  #3
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 7,196
Remember to highlight your message and copy it to prevent losing it when you hit "post my reply." Then you can try again by pasting your message the next time you post it. I've started doing this regularly since the site became so erratic.
Betsy is online now  
Reply With Quote
Jul 6th, 2006, 01:38 PM
  #4
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 90,395
People have been having problems for quite awhile now (a week maybe?).
suze is offline  
Reply With Quote
Jul 6th, 2006, 01:50 PM
  #5
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 2,098
I just noticed a new forum on here - "Educational Travel". And the News & Announcements forum isn't opening so... hopefully they are aware of the problem and are working on solving it .
JAGIRL is offline  
Reply With Quote
Jul 6th, 2006, 02:00 PM
  #6
Original Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 933
Thanks for that advice Betsy
carylspall is offline  
Reply With Quote
Jul 6th, 2006, 03:58 PM
  #7
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 7,196
You're welcome. It's so frustrating to spend time writing a cogent and thoughtful message only to have it disappear into the either. I speak from experience.
Betsy is online now  
Reply With Quote
 


Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


FODOR'S VIDEO

All times are GMT -8. The time now is 09:49 PM.