Fodors/server problrems..is it only me?

May 31st, 2000, 04:16 PM
  #1  
julie
Guest
 
Posts: n/a
Fodors/server problrems..is it only me?

For the past week, I have been unable to access Fodors...then today, like magic, there there are. Has anyone had similar problems...what's with their server. is someone messing with the script? I have grown accustomed to their face, and miss it when it is down/
 
May 31st, 2000, 04:46 PM
  #2  
Cindy
Guest
 
Posts: n/a
No, Julie, it has not been down for me, but it has rejected my posts from time to time on the USA board recently, causing me to re-type them.

Welcome back.
 
May 31st, 2000, 04:57 PM
  #3  
edye
Guest
 
Posts: n/a
So glad to hear someone else has had same problem. Thought it was just me. I missed the forum all rainy memorial day weekend and suddenly here I am!! I missed you Forum!
 
May 31st, 2000, 05:15 PM
  #4  
Ed
Guest
 
Posts: n/a
Haven't had a problem for weeks.

Ed
 
May 31st, 2000, 05:28 PM
  #5  
Lisa K
Guest
 
Posts: n/a
I could not access it either for about a week. I just realized though...I only tried Explorer...maybe it was working through Netscape?

Lisa
 
May 31st, 2000, 10:29 PM
  #6  
candy
Guest
 
Posts: n/a
i've recently become addicted, have accessed the forum several times a day for a couple weeks, and have had a problem only once.
 
Jun 1st, 2000, 06:52 AM
  #7  
betsy
Guest
 
Posts: n/a
Had a problem accessing the site last night for a while. About had cardiac arrest as I am actively planning a trip and relying heavily on the great info that people share here.

 
Jun 1st, 2000, 08:09 AM
  #8  
Mia
Guest
 
Posts: n/a
I've had the same frustrating problem for the past week! I was on the verge of calling the Fodor's offices. And I have both Netscape and MS Explorer, and neither worked.
 
Jun 1st, 2000, 09:23 AM
  #9  
Ed
Guest
 
Posts: n/a
As a suggestion:

Consider whether problems are with Fodor's or somewhere along the Internet.

If you're running Win '98 or Win '95 you can check out the path between you and Fodor's (or elsewhere.)

Go to Start, Programs and select MS DOS Prompt.

In the DOS window that appears type
tracert www.fodors.com

It will take a minute or two to complete, but what you'll see is the routing that your access to Fodors takes, and the length of time on each path.

Don't worry too much about the exact numbers. As a rule anything under 500ms is okay, anything over may be cause for concern. (If you're on a DSL or cable connection the times will normally be under 100 ms.)

If you see high numbers (or time outs) early in the course of the trace then the problem is with circuitry on your end of the network, or with your ISP. If the problems appear toward the end of the sequence the problem is with circuitry near Fodors, or Fodors itself.

If you find that you get timeouts once you've reached Random House the problem is a Fodor's problem.

FYI while I've had no notable problems today, I note that the trace I'm running right now shows timeouts with the Fodors site.

Ed
 
Jun 1st, 2000, 10:30 AM
  #10  
barbara
Guest
 
Posts: n/a
Could not understand why there were so many posts regarding the inability to get on. Had not one problem after discovering the forum until yesterday, and low and behold, I could not get on all day. Maybe they were servicing the site. Yeh, we are on today!
 
Jun 1st, 2000, 10:40 AM
  #11  
Richard
Guest
 
Posts: n/a
I had access problems when I used a phone modem, but 6 months ago switched to cable modem and SHAZAM! no problems.
 
Jun 1st, 2000, 02:57 PM
  #12  
gb
Guest
 
Posts: n/a
I think the whole network of internet employees in the US were taking the holiday this week. If we got on internet, it clicked off. If we got on a site, it beeped us that we were illegal, the phone line on the internet and even once, in our house made wierd sounds. Everyone was out of town.
Finally, today everything is back working consistently
 
Jun 1st, 2000, 04:39 PM
  #13  
Art
Guest
 
Posts: n/a
I have had problems during work hours(California) for several days. I normally use IE. Evenings have not been a problem. Yesterday I could not get on at all until I tried Netscape, then got on with no problem. The MSN network seemes to have been the problem.
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy -

FODOR'S VIDEO

All times are GMT -8. The time now is 12:06 AM.