Go Back  Fodor's Travel Talk Forums > Destinations > Asia
Reload this Page >

Are the Forums working better for you today?

Are the Forums working better for you today?

Aug 19th, 2008, 07:25 AM
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,804
Are the Forums working better for you today?

We took the site down briefly last night as a part of an effort to fix some of the issues that have cropped up here, especially in the last week or so. I wanted to check in this morning to see if you were having an easier time clicking around and pulling up your threads. Thanks for your patience!
Katie_H is offline  
Aug 19th, 2008, 10:02 AM
  #2  
kja
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 22,027
Yes, much better! Thanks, Katie.
kja is offline  
Aug 19th, 2008, 10:09 AM
  #3  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 29,005
better for me but simpsonc510 just e mailed me that she could not sign on at o'hare airport...wondered if something was wrong...

thanks for asking
rhkkmk is offline  
Aug 19th, 2008, 10:44 AM
  #4  
 
Join Date: May 2005
Posts: 947
Katie:

Thanks for asking.

I do not know why all the text that I type and then view in the "preview my reply" window does not always carry over into the final posting that shows up when I hit "post my reply."

About 30% of the time, I wind up with truncated text in the final posting. The omitted material usually comes from the end of the message although sometimes it is "edits" that don't show up in the final copy.

If others are not similarly afflicted, then the problem must come from service discontinuities on my end.

Just thought that I'd mention it.
marya_ is offline  
Aug 19th, 2008, 10:51 AM
  #5  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 33,021
I'm still having some problems - pages not loading, being signed off of the forum. So far, I haven't had the problems of last week (going to the Asia forum and getting the Lounge, or the South Pacific, and not being able to get to any other foum.).
Kathie is offline  
Aug 19th, 2008, 10:57 AM
  #6  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 29,005
we just had a problem getting pages to load
rhkkmk is offline  
Aug 19th, 2008, 12:06 PM
  #7  
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,276
I just posted a rather lengthy message that I kept open and went back to periodically throughout the morning. So I posted it about 2 hours after I started it. I had no problem whatsoever.
jcasale is offline  
Aug 19th, 2008, 12:07 PM
  #8  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6,893
I continue to have more problems loading with Mozilla Firefox than with Windows Explorer but both have been slow. No instances today of other forums loading in the Asia Forum as happened several times last week.
Craig is offline  
Aug 19th, 2008, 12:16 PM
  #9  
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 25,364
Thanks for asking. Things were fine this morning, but this afternoon I again was signed off and had problems with pages not loading.
thursdaysd is offline  
Aug 19th, 2008, 12:38 PM
  #10  
 
Join Date: May 2004
Posts: 6,344
I have been signed off periodically this morning.

The forum's info bar on the left is sometimes very slow loading today but no issues with the wrong forum loading as previous

Also like Craig I seem to have more problems with slow loading and logging on with Mozilla than with IE

Aloha!
hawaiiantraveler is online now  
Aug 19th, 2008, 12:50 PM
  #11  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6,893
I just had a problem where older threads (July, June and May) loaded up when I refreshed the Asia Forum - almost as if I had done a search - weird...

Craig is offline  
Aug 19th, 2008, 01:40 PM
  #12  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 33,021
Craig, I had that problem last week. Not so far this week.

I use IE at my office and Safari at home and have had similar problems both places.
Kathie is offline  
Aug 19th, 2008, 03:50 PM
  #13  
 
Join Date: May 2004
Posts: 6,344
Seems as the day goes on the problems are getting more frequent.

Now am experiencing real slow loading time for the forums(more than 1 minute)

When they do load its the wrong forum sometimes

Have been logged off three times in a row now.....maybe I am being erased

hawaiiantraveler is online now  
Aug 19th, 2008, 04:07 PM
  #14  
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 33,021
Are you saying naughty things, HT? Maybe that's why you're being logged off. ;-)
Kathie is offline  
Aug 19th, 2008, 04:09 PM
  #15  
kja
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 22,027
Perhaps I responded too soon earlier when I said things were better. Well, they are better - but still not perfect and problems seemed to increase over the day. Thanks again for checking into whatever is wrong!
kja is offline  
Aug 19th, 2008, 04:14 PM
  #16  
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 465
Yup, molasses here too, waiting for the page to load. (I check out TripAdvisor in the meantime ;-) ) And sometimes the wrong forum.
WillJame is offline  
Aug 19th, 2008, 04:40 PM
  #17  
 
Join Date: May 2004
Posts: 6,344
Kathie, lol O
hawaiiantraveler is online now  
Aug 19th, 2008, 05:20 PM
  #18  
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 784
A bit slow in Australia . Took me 3 tries to get the forum threads under my name to appear on screen which of course normally pop up straight away .
JohnFitz is offline  
Aug 20th, 2008, 12:45 AM
  #19  
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 11,334
OK, things are working now. I'm in Narita Red Carpet Lounge, on my way to Bangkok. Glad I'm going to be able to chat with my travel friends on fodors!!
Carol
simpsonc510 is offline  
Aug 20th, 2008, 05:00 AM
  #20  
 
Join Date: May 2003
Posts: 895
Very very slow loading the forums this morning. Using IE.
Nywoman is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy -

FODOR'S VIDEO

All times are GMT -8. The time now is 06:51 AM.