Jumping pages and disappearing apostrophes

Reply

Nov 14th, 2018, 03:10 PM
  #1
Original Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 13,256
Jumping pages and disappearing apostrophes

Some time ago I read that the technical team was working to try to fix the problem that occurs when you begin reading a thread somewhere near the end and as you scroll through the replies the page jumps up toward the top of the thread, sometimes requiring scrolling back through several pages to find your place.

I wonder whether anyone is still trying to fix this. It is extremely annoying.

And I had given up on the problem of disappearing apostrophes until I saw what it did to my recent trip report. I donít like looking like an illiterate. Is anyone working on this issue?
Nikki is offline  
Reply With Quote
Nov 14th, 2018, 05:09 PM
  #2
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4,023
I've had the problem with the page scrolling up.
Gwendolynn is offline  
Reply With Quote
Nov 19th, 2018, 11:58 AM
  #3
Administrator
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 990
Originally Posted by Nikki View Post
Some time ago I read that the technical team was working to try to fix the problem that occurs when you begin reading a thread somewhere near the end and as you scroll through the replies the page jumps up toward the top of the thread, sometimes requiring scrolling back through several pages to find your place.

I wonder whether anyone is still trying to fix this. It is extremely annoying.

And I had given up on the problem of disappearing apostrophes until I saw what it did to my recent trip report. I donít like looking like an illiterate. Is anyone working on this issue?
Can you post a link to a page where the apostrophes are gone?

Also please let us know what device and browser you're using when this happens.

As far as the page "jumping" we believe this is the result of not waiting for the page to fully render before reading.
ibobi is offline  
Reply With Quote
Nov 20th, 2018, 09:01 PM
  #4
Original Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 13,256
Here is my recent trip report. No missing apostrophes on my iPhone on Safari until post 42. Then they are missing in posts 46, 50, 55, and 67.

Why I love France: Nikki's trip to Normandy
Nikki is offline  
Reply With Quote
Nov 21st, 2018, 12:06 PM
  #5
Administrator
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 990
Let me have my techs look into this.

FYI if you view it on desktop, you will see the apostrophes are there.
ibobi is offline  
Reply With Quote
Nov 21st, 2018, 05:31 PM
  #6
Original Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 13,256
They come and go. Right now, I see them on my iPhone and ipad.
Nikki is offline  
Reply With Quote
 


Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


FODOR'S VIDEO

All times are GMT -8. The time now is 07:27 PM.