Fodor's Travel Talk Forums

Fodor's Travel Talk Forums (https://www.fodors.com/community/)
-   Europe (https://www.fodors.com/community/europe/)
-   -   Must Use Valid Email Address? (https://www.fodors.com/community/europe/must-use-valid-email-address-227299/)

Sue Jun 2nd, 2002 11:51 AM

Must Use Valid Email Address?
 
I just tried to respond to a question and used the email address I always use here; I kept getting a message that I must use a valid email address. Anyone else having this problem? I tried it a few times, same response.

Sue Jun 2nd, 2002 11:57 AM

Ignore the post; must have been just a quirk of the system at the moment.

xxx2 Jun 2nd, 2002 12:19 PM

In my experience, anything with an @ and a period will work!

Rex Jun 2nd, 2002 12:20 PM

Actually, there is such a message. The "checking" only amounts to counting the number of letters in the final "syllable" of the "e-mail address". It also checks to make sure that there is ONE "@" and ONLY one "@".<BR><BR>Thus, these are "valid" e-mail addresses:<BR><BR>[email protected]<BR>[email protected]xx<BR>xxx.xxx @xxxxxxxxx.x.xxx<BR><BR>but these are not:<BR><BR>[email protected]<BR>[email protected]@x<BR>xxx.xxx.xxx<BR>[email protected] xx.xxxx<BR><BR>Best wishes,<BR><BR>Rexxxxxxxx<BR>

Betsy Jun 2nd, 2002 01:01 PM

I sometimes get this message too. I find if just I go back and erase and retype the final "m" in ".com" it works just fine.

Sue Jun 2nd, 2002 01:15 PM

I get this message all the time. I just click again and it goes through.

Sue Jun 2nd, 2002 01:16 PM

I didn't get it this time, but I swear it depends on where on the little red symbol I click. I have better results clicking on the right side.

k Jun 2nd, 2002 05:02 PM

You have to give the same number of letters/symbols as a real address would have for it to be "valid"<BR>as in [email protected]<BR> [email protected]<BR> [email protected]<BR> [email protected]<BR>

Julie Jun 2nd, 2002 05:06 PM

All this info is probably correct, but right now the site is having trouble accepting e-mail addresses. I always use my real address and I just had it rejected. I put the same thing in a second and third time and had it rejected. On the fourth try, using the identical address, it got accepted.

a Jun 2nd, 2002 07:38 PM

It hasn't happened to me once.

janis Jun 2nd, 2002 09:58 PM

This happens to me about every 7 to 10 posts. But I never need to erase and re-type my address - just click "post my reply" again and it always goes through.


All times are GMT -8. The time now is 02:32 PM.