Europe Forums

Post New Topic

Recent Activity

  • Announcements:
  • Come explore the new Fodor’s Forum
    by ibobi Fodor's Editor | Posted on Dec 4, 17 at 08:03 PM
  • New Fodor’s forum -- coming soon!
    by ibobi Fodor's Editor | Posted on Nov 29, 17 at 08:01 PM
View all Europe activity »
  1. 1 YAHOO @ Password Reset Contact 1:888:260:2909 YAHOO Tec*h care24/7
  2. 2 St, Goar or Bacharach
  3. 3 Trip Report Three nights in the Italian Riviera: hiking in Camogli with day trips
  4. 4 Paris Apartment
  5. 5 GTG Paris December 2017
  6. 6 Lorie Valley and Beyond
  7. 7 Trip Report London 'Tube-less', Fine dining, Fun excursions plus a GTG
  8. 8 Ireland, public trans and my bicycle.
  9. 9 Visit to France
  10. 10 Barcelona to Malaga
  11. 11 How to go up Schafberg Mountain when railway is closed
  12. 12 Trains - website?
  13. 13 Mid-May stay in Lauterbrunnen or Murren
  14. 14 Which Area in London?
  15. 15 Best area to stay in Amsterdam for a first time visitor
  16. 16 First time in Spain
  17. 17 Trip Report Best Restaurant Birmingham
  18. 18 family trip to Germany and more
  19. 19 Can only visit one (maybe two) cities. Which one?
  20. 20 Overwhelmed with planning! Need help from Italy experts.
  21. 21 Packing Champagne
  22. 22 Christmas in Granada....food!
  23. 23 Milan airport--which one
  24. 24 two days in Nice
  25. 25 Where to Visit in Normandy & Brittany
View next 25 » Back to the top

Another United Mobile SIM question.

Jump to last reply

Perhaps someone (XYZ?) can help me here. I feel embarrassed to ask this august body, as I'm probably doing something obviously stupid, as usual.

I ordered two United Mobile SIMs for our upcoming Paris trip, and installed them in a couple of Motorola V190s I got on eBay. I went through the activation ritual, but can't get the phones to call out.

The phones work, in that they light up, etc., but when I hit "Send", I get a screen that says, "Message Not Allowed". I wait to be disconnected, and to get the ring back, but that never happens. It just sits there until it goes dark. I thought it was just that I was inputting the wrong international code, and I tried all possible combinations; +, 00, 01, 011, etc.

I tried calling one Motorola phone from the other, I tried my home and U.S. cell numbers, and a few overseas friends. No go.

Then I tried calling the new phones from my own Verizon cell phone, using the prefix 011, that Verizon requires for international calls, and both of the new ones rang, so the phones must be functional.

I have sent an email to United Mobile, but have not had any feedback.

Does anyone have any suggestions?

:-(

2 Replies |Back to top

Sign in to comment.

Advertisement