Old Aug 17th, 2002, 01:24 PM
  #161  
ooo
Guest
 
Posts: n/a
why does it do this?
 
Old Aug 17th, 2002, 02:40 PM
  #162  
Sue
Guest
 
Posts: n/a
trying

Yes, I did forget...thanks...


<smile
 
Old Aug 17th, 2002, 02:45 PM
  #163  
IloveMy
Guest
 
Posts: n/a
? (mac's are so much easier!)

opt+shift+2

?
 
Old Aug 17th, 2002, 03:26 PM
  #164  
xyz
Guest
 
Posts: n/a
For: IloveMy Lovely question mark you made.
But I think my PC is easier ---all I have to do to get a question mark is hit the key with this on it. ?
 
Old Aug 17th, 2002, 05:07 PM
  #165  
Sue
Guest
 
Posts: n/a
Help! I am really not seeing hearts or smiles or diamonds! Are other people seeing those on those posts? What's my problem--Netscape or Mac?
 
Old Aug 17th, 2002, 08:03 PM
  #166  
Trying
Guest
 
Posts: n/a
I am trying this again using microsoft instead of netscape. ? ? ? ? Will this work?
 
Old Aug 17th, 2002, 08:07 PM
  #167  
yippie
Guest
 
Posts: n/a
 
Old Aug 17th, 2002, 08:23 PM
  #168  
Again
Guest
 
Posts: n/a
? ? ? ?
 
Old Aug 17th, 2002, 08:36 PM
  #169  
rich
Guest
 
Posts: n/a
 
Old Aug 17th, 2002, 08:37 PM
  #170  
rich
Guest
 
Posts: n/a
£
 
Old Aug 17th, 2002, 08:40 PM
  #171  
rich
Guest
 
Posts: n/a
&dinar;
 
Old Aug 17th, 2002, 08:41 PM
  #172  
rich
Guest
 
Posts: n/a
&rouble;
 
Old Aug 17th, 2002, 09:26 PM
  #173  
Sue
Guest
 
Posts: n/a
trying again




&dinar;
 
Old Aug 17th, 2002, 09:56 PM
  #174  
Bill
Guest
 
Posts: n/a
How mant times does this have to get posted on this thread?

http://hotwired.lycos.com/webmonkey/...ial_characters

&diams; = ♦
 
Old Aug 17th, 2002, 10:48 PM
  #175  
Sue
Guest
 
Posts: n/a
Bill--for pete's sake stop posting that stupid site. What I am trying to tell you is that even when I type &diams; I DON'T SEE A DIAMOND SYMBOL ON FODOR'S. Nor do I see any of those symbols (other than euro) when I look at other posts in Fodors.

Hello...how many times can I ask why don't I see symbols for anything (other than euro) when I use the codes on the hotwired site or look at the other posts on Fodors. Your 12:17 post looks like this to me
&hearts; =&hearts;

If you know why, tell me. Otherwise, clam up and let someone who understands HTML, browsers, etc., answer me.

(Yes, I am getting quite bothered about this.) (I suspect it might be Netscape because that has caused problems on another website.)
 
Old Aug 17th, 2002, 11:01 PM
  #176  
Sue
Guest
 
Posts: n/a
And your last post looks like this to me:
&diams; = &diams;

WHYYYYY? Since obviously it looks otherwise to you and others.
 
Old Aug 17th, 2002, 11:19 PM
  #177  
I´m
Guest
 
Posts: n/a
I think you have to update. Same problem with Windows 95. There is another thread here somewhere about the problem.
 
Old Aug 19th, 2002, 02:13 PM
  #178  
More ?
Guest
 
Posts: n/a
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
 
Old Aug 19th, 2002, 02:25 PM
  #179  
Linda
Guest
 
Posts: n/a
? -- Bravo. I did it. I was wondering how to do that!
 
Old Aug 19th, 2002, 02:26 PM
  #180  
Linda
Guest
 
Posts: n/a
I guess I didn't (alt 0128)
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Do Not Sell My Personal Information


All times are GMT -8. The time now is 03:09 PM.