Search--what am I doing wrong?

Reply

Jul 27th, 2005, 03:39 PM
  #1
Original Poster
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 646
Search--what am I doing wrong?

Is there a problem with board search engine or me? When I type in a word that I know is in the title of a post let along within the text shouldn't I get the post in the list? Tried names of more than one park and could not get recent (last month or so) postings?
Dick
rsnyder is offline  
Reply With Quote
Jul 27th, 2005, 03:47 PM
  #2
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 12,727
I have the same issue and it seems to mainly affect recent posts. I don't know enough about how message boards function to understand why, but there has definitely been a problem recently. What I've been doing is clicking on the posters name (if I remember who posted it) and then looking through all of their recent posts.
Patty is offline  
Reply With Quote
Jul 27th, 2005, 07:57 PM
  #3
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 814
You'll have more luck if you use google's advanced search option and specify fodors.com as the domain.
tashak is offline  
Reply With Quote
Jul 27th, 2005, 07:57 PM
  #4
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,297
Yes, this is a problem on all the boards -- the search function works great for older posts but does not search all the most recent posts. It has been this way for a while. I don't know why -- but I use the same method Patty does and it is time consuming but works if you know the name of someone who posted something in the thread you're looking for.
lisa is offline  
Reply With Quote
 


Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 10:46 PM.