Forums Help Forums

Post New Topic

Recent Activity

View all Forums Help activity »
  1. 1 New Fodors VBulletin forum coming soon -- discuss!
  2. 2 Post notifications do not load.
  3. 3 Report Abuse buttons no longer work
  4. 4 The time stamp is off .. again
  5. 5 New forum Vbulliten
  6. 6 Lounge on I Pad ?
  7. 7 Is anyone else having problems getting into this website?
  8. 8 Slow and No Loading of Fodors
  9. 9 Being banned and not understanding why
  10. 10 Times off by an hour
  11. 11 CHANGING THE TAGS ON THREADS?
  12. 12 Can't submit answers on threads.
  13. 13 U.K. Lobdon
  14. 14 Female Traveling Solo to Moscow
  15. 15 I can't get "Preview" to work
  16. 16 Venice - Triest coast
  17. 17 My emails to warn you ALWAYS are returned
  18. 18 Feedback/help itinerary for nova scotia
  19. 19 Europe forum
  20. 20 Major Lounge changes coming soon
  21. 21 My name is not on the top any more when I go to the website
  22. 22 Contacting the editors
  23. 23 and threads aren't topping as they should....
  24. 24 Fodors time/date is wrong
  25. 25 posts are showing up out of order
View next 25 » Back to the top

Things that don't work

Jump to last reply

I am using Internet Explorer, and the "Change Forums" link does not work. It opens but is apparently mostly hidden behind other text and can not be used. The "Go to a Forum" link on my profile page has the same issue.

And the "print friendly version" is anything but print friendly. There is, for instance, no print button. And when I print it out using print from my tools menu, I get two long pages of junk after the posts of the thread.

7 Replies |Back to top

Sign in to comment.

Advertisement