Forums Help Forums

Post New Topic

Recent Activity

View all Forums Help activity »
  1. 1 GAMIL PASSWORD RECOVERY CONTACT 1-800-982-8520 TECHNICAL CAre B*g
  2. 2 Slow and No Loading of Fodors
  3. 3 New Fodors VBulletin forum coming soon -- discuss!
  4. 4 Being banned and not understanding why
  5. 5 Times off by an hour
  6. 6 CHANGING THE TAGS ON THREADS?
  7. 7 Can't submit answers on threads.
  8. 8 U.K. Lobdon
  9. 9 The time stamp is off .. again
  10. 10 Female Traveling Solo to Moscow
  11. 11 I can't get "Preview" to work
  12. 12 Venice - Triest coast
  13. 13 My emails to warn you ALWAYS are returned
  14. 14 Volunteer Moderators are here
  15. 15 Feedback/help itinerary for nova scotia
  16. 16 Europe forum
  17. 17 Major Lounge changes coming soon
  18. 18 My name is not on the top any more when I go to the website
  19. 19 Contacting the editors
  20. 20 and threads aren't topping as they should....
  21. 21 Fodors time/date is wrong
  22. 22 posts are showing up out of order
  23. 23 Opera browser not working with Fodors
  24. 24 Did you just change the font to bold?
  25. 25 Student visa renewal setback
View next 25 » Back to the top

Submit and Preview not working on Europe Forum

Jump to last reply

I've been trying to post to a thread for more than 15 minutes and neither button is working. (on a Mac/Safari)

I could post 33 mins ago but not now. I've refreshed, quit Safari, refreshed again etc etc. But can't preview or post. Looking at other forums there are posts in the last 20 mins but none on Europe so it might be a board-specific problem.

218 Replies | Jump to bottom Add a Reply
218 Replies |Back to top

Sign in to comment.

Advertisement