Forums Help Forums

Post New Topic

Recent Activity

  • Announcement:
  • Recent Spam Attacks
    by mkataoka Fodor's Editor | Posted on Nov 28, 16 at 01:31 PM
View all Forums Help activity »
  1. 1 Recent Spam Attacks
  2. 2 Relocated
  3. 3 Triangle failures
  4. 4 Stop the Death Spiral
  5. 5 Can't Report Advertising or Spam
  6. 6 Thread on Europe board disappeared?
  7. 7 Confusion over platform change?
  8. 8 The Europe board has been entirely taken over by an Asian hack-bot
  9. 9 Personal Hotel and Restaurant Reviews are no longer able to be viewed??
  10. 10 Kindly restore Otherchelebi's excellent thread!
  11. 11 Swiss Travel Pass
  12. 12 I see the mods are asleep in the Europe forum
  13. 13 Thanks, Fodor's monitors!
  14. 14 Photos Disappeared from Profile?
  15. 15 southern spain
  16. 16 Authentication required
  17. 17 Pet peeve: bookmarking old threads
  18. 18 Trip Report Student Visa from France to the Uk
  19. 19 Travel to Cuba from US for Spanish citizens
  20. 20 Rent car in Bangor & return in Halifax possibility
  21. 21 Spring Family Trip to Italy
  22. 22 Los Angeles first time - couple
  23. 23 Road Trip from Fulham to isle Of Skye
  24. 24 Itinerary for SI-nz
  25. 25 I broke my triangle or my triangle is broken.
View next 25 » Back to the top

posts seem to hang up

Jump to last reply

The site is intermittently very slow just now (only been on for about 20 minutes)

But the main thing is when posting, click submit . . . and nothing. It starts to load but doesn't seem to finish and the screen doesn't refresh. Waited more than 90 seconds. So before clicking submit again (since I see folks getting multiple posts doing that) I closed the site and reopened and my post is there.

Did this twice on two different posts - didn't wait 90 seconds the second time. As soon as it seemed to freeze up I closed the site and when reopening - the post was there.

8 Replies |Back to top

Sign in to comment.

Advertisement